"The Attilus Way"

Attilus kaviar - The Attilus Way

Vi på Attilus, vilket betyder "stor stör" på latin, är fast beslutna att föra upp världens finaste stör på ett hållbart och ekologiskt sätt.

Attilus är namnet som gourmet-kockar och finsmakare kopplar ihop med utsökt kaviar och de finaste delarna på stören. Vår filosofi är enkel: Precis som kvaliteten på champagne börjar med vinrankorna avgör våra fiskars hälsa och välbefinnande kvaliteten på vår kaviar.

Vi tillverkar vår egen kaviar i fiskeriet i Jessen i Tyskland, och vi är en av de få producenterna i världen som kan erbjuda "äkta" Oscietra-kaviar till våra kunder. Vi förlitar oss inte på anonyma internationella producenter för våra svarta pärlor, och vi låter heller ingen annan sätta sin etikett på vår dyrbara fångst.

Vår ständiga jakt på perfektion kombinerar vår uppskattning för traditioner med modern teknik. För oss innebär tillverkningen av en av världens mest högklassiga naturliga delikatesser att vi måste ha tålamod, precision och engagemang för att behålla allra högsta standard.

Vårt team med experter producerar en kaviar som är fullständigt hållbar och spårbar för gourmet-kockar och finsmakare. Tillsammans har de årtionden av erfarenhet av att odla stör och producera kaviar. Högkvalificerade forskare och biologer övervakar vår fisk noga dygnet runt, och kalibrerar fodermängderna i detalj så att fisken får den perfekta näringsbalansen i varje steg av deras uppväxt.

Vi tar forskning och innovation på stort allvar för att se till att vi kan fortsätta producera kaviar som matälskare anser vara den bästa kaviaren i världen på grund av dess äggstorlek, smak, färg och näringsinnehåll.

Våra produkter