More details - Pink Salmon Roe

Laxrom är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, som är avgörande för den allmänna hälsan. Dessutom är laxrom en utmärkt källa till protein tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12, vitamin D, selen och fosfor.

Ingredienser

  • Rosa laxrom (Oncorhynchus gorbuscha)
  • Salt
  • Konserveringsmedel (sorbinsyra)

Rosa laxkaviar - Vildfångad.

Pasteöriserad. Förvaras i kylskåp vid -4 till +4°C. Bäst före: se på förpackningen. Genomsnittlig hållbarhet 4-8 veckor. När den öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera den inom 48 timmar.

Genomsnittliga näringsvärden, per 100 g

  • Energi: 911 kJ / 217 kcal
  • Ursprungsland: USA
  • Fetthalt: 11 g
  • varav mättade fettsyror: 1,60 g
  • Kolhydrater: 3,20 g
  • varav socker: 0,5 g
  • Protein: 27 g
  • Salt: 2,9 g

Producerad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktens ursprung: USA.

 

Allergener: innehåller FISK

Observera: vid mottagandet bör alla kaviarprodukter kylas så snart som möjligt.