More details - Pink Salmon Roe
Laxrom är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, som är avgörande för den allmänna hälsan. Dessutom är laxrom en utmärkt källa till protein tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12, vitamin D, selen och fosfor.
Ingredienser
- Rosa laxrom (Oncorhynchus gorbuscha)
- Salt
- Konserveringsmedel (sorbinsyra)
Rosa laxkaviar - Vildfångad.
Pasteöriserad. Förvaras i kylskåp vid -4 till +4°C. Bäst före: se på förpackningen. Genomsnittlig hållbarhet 4-8 veckor. När den öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera den inom 48 timmar.
Genomsnittliga näringsvärden, per 100 g
- Energi: 911 kJ / 217 kcal
- Ursprungsland: USA
- Fetthalt: 11 g
- varav mättade fettsyror: 1,60 g
- Kolhydrater: 3,20 g
- varav socker: 0,5 g
- Protein: 27 g
- Salt: 2,9 g
Producerad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktens ursprung: USA.
Allergener: innehåller FISK
Observera: vid mottagandet bör alla kaviarprodukter kylas så snart som möjligt.