More details - Chum Salmon Roe
Laxrom är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, vilka är viktiga för den allmänna hälsan. Dessutom är laxrom en utmärkt proteinkälla tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12, vitamin D, selen och fosfor.
Ingredienser
- Chum-laxrom (Oncorhynchus keta)
- Salt
- Konserveringsmedel (sorbinsyra)
Chum-laxkaviar - Vildfångad.
Pastöriserad. Förvaras kylt vid -4 till +4°C. Bäst före: se på förpackningen. Genomsnittlig hållbarhet 4–8 veckor. När förpackningen öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera inom 48 timmar.
Genomsnittligt näringsvärde per 100 g
- Energi: 990 kJ / 237 kcal
- Ursprungsland: USA
- Fettinnehåll: 12 g
- varav mättade fettsyror: 1,80 g
- Kolhydrater: 3,20 g
- varav sockerarter: 0,5 g
- Protein: 29 g
- Salt: 2,9 g
Tillverkad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktens ursprung: USA.
Allergener: innehåller FISK
Observera: Vid mottagandet bör alla kaviarprodukter kylas ner så snart som möjligt.