More details - Chum Salmon Roe

Laxrom är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, vilka är viktiga för den allmänna hälsan. Dessutom är laxrom en utmärkt proteinkälla tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, inklusive vitamin B12, vitamin D, selen och fosfor.

Ingredienser

  • Chum-laxrom (Oncorhynchus keta)
  • Salt
  • Konserveringsmedel (sorbinsyra)

Chum-laxkaviar - Vildfångad.

Pastöriserad. Förvaras kylt vid -4 till +4°C. Bäst före: se på förpackningen. Genomsnittlig hållbarhet 4–8 veckor. När förpackningen öppnats, förvara den i kylskåp och konsumera inom 48 timmar.

Genomsnittligt näringsvärde per 100 g

  • Energi: 990 kJ / 237 kcal
  • Ursprungsland: USA
  • Fettinnehåll: 12 g
  • varav mättade fettsyror: 1,80 g
  • Kolhydrater: 3,20 g
  • varav sockerarter: 0,5 g
  • Protein: 29 g
  • Salt: 2,9 g

Tillverkad av Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Produktens ursprung: USA.

 

Allergener: innehåller FISK

Observera: Vid mottagandet bör alla kaviarprodukter kylas ner så snart som möjligt.