INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar
För 4 personer
| Rapsolja eller vegetabilisk olja | 4 msk |
| Vitlöksklyftor skivade | 4 |
| Vitlöksklyftor | 4 |
| Kumminfrön | 1 tsk |
| Bockhornsklöverfrön | 1/2 tsk |
| Fänkålsfrön | 1/2 tsk |
| Liten kanelstång | 1 |
| Torkade långa chilipepparfrukter | 2 |
| En liten handfull curryblad | |
| Små hackade schalottenlökar | 2 |
| En liten knöl ingefära som skalats och hackats | |
| Gurkmeja | 2 tsk |
| Malen koriander | 2 tsk |
| Dl kokosmjölk | 8 |
| Dl fiskbuljong | 4 |
| Msk brunt socker | 1 |
| Tärnad rökt torsk | 50 gr |
| Färska skivade hummerstjärtar | 250 gr |
| Från 2 limefrukter | Juicen |
| Litet knippe hackad koriander | |
| Salt och peppar | |
| Kaviar | 50 gr |
| Körsbärstomater grovhackade | 8 |
| Krispig schalottenlök | 50 gr |