INGREDIENTS poached-gigha-halibut-with-smoked-almond-pesto-and-attilus-caviar-butter-sauce
Recipe serves 1
For the Poached Gigha halibut:
Portion of Gigha halibut |
100-120g |
Simply butter that is browned in the pan |
250ml / 8fl oz |
For the Smoked almond Pesto:
Breadcrums |
20g |
Parmesan cheese |
20g |
Spinach blanched |
100g |
Smoked almonds |
75g |
Rapeseed oil |
150ml |
For the Attilus Caviar Butter sauce:
White wine |
200ml |
White wine vinegar |
100ml |
Bay leaf |
1 |
Black peppercorns |
3g |
Caviar |
30g |
Diced cold unsalted butter |
200g |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11500
115
115 kr
17200
172
172 kr
21800
218
218 kr
22900
229
229 kr
28600
286
286 kr
33200
332
332 kr
34300
343
343 kr
57200
572
572 kr
114400
1,144
1 144 kr
171500
1,715
1 715 kr
228700
2,287
2 287 kr
285800
2,858
2 858 kr
N/A
Shop Now