INGREDIENTS poached-gigha-halibut-with-smoked-almond-pesto-and-attilus-caviar-butter-sauce
Recipe serves 1
For the Poached Gigha halibut:
| Portion of Gigha halibut |
100-120g |
| Simply butter that is browned in the pan |
250ml / 8fl oz |
For the Smoked almond Pesto:
| Breadcrums |
20g |
| Parmesan cheese |
20g |
| Spinach blanched |
100g |
| Smoked almonds |
75g |
| Rapeseed oil |
150ml |
For the Attilus Caviar Butter sauce:
| White wine |
200ml |
| White wine vinegar |
100ml |
| Bay leaf |
1 |
| Black peppercorns |
3g |
| Caviar |
30g |
| Diced cold unsalted butter |
200g |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11200
112
112 kr
16800
168
168 kr
21200
212
212 kr
22400
224
224 kr
27900
279
279 kr
32400
324
324 kr
33500
335
335 kr
55800
558
558 kr
111600
1,116
1 116 kr
167400
1,674
1 674 kr
223100
2,231
2 231 kr
278900
2,789
2 789 kr
N/A
Shop Now