INGREDIENTS poached-gigha-halibut-with-smoked-almond-pesto-and-attilus-caviar-butter-sauce
Recipe serves 1
For the Poached Gigha halibut:
Portion of Gigha halibut |
100-120g |
Simply butter that is browned in the pan |
250ml / 8fl oz |
For the Smoked almond Pesto:
Breadcrums |
20g |
Parmesan cheese |
20g |
Spinach blanched |
100g |
Smoked almonds |
75g |
Rapeseed oil |
150ml |
For the Attilus Caviar Butter sauce:
White wine |
200ml |
White wine vinegar |
100ml |
Bay leaf |
1 |
Black peppercorns |
3g |
Caviar |
30g |
Diced cold unsalted butter |
200g |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11900
119
119 kr
17800
178
178 kr
22500
225
225 kr
23700
237
237 kr
29600
296
296 kr
34300
343
343 kr
35500
355
355 kr
59100
591
591 kr
118200
1,182
1 182 kr
177300
1,773
1 773 kr
236400
2,364
2 364 kr
295500
2,955
2 955 kr
N/A
Shop Now