INGREDIENTS poached-gigha-halibut-with-smoked-almond-pesto-and-attilus-caviar-butter-sauce
Recipe serves 1
For the Poached Gigha halibut:
Portion of Gigha halibut |
100-120g |
Simply butter that is browned in the pan |
250ml / 8fl oz |
For the Smoked almond Pesto:
Breadcrums |
20g |
Parmesan cheese |
20g |
Spinach blanched |
100g |
Smoked almonds |
75g |
Rapeseed oil |
150ml |
For the Attilus Caviar Butter sauce:
White wine |
200ml |
White wine vinegar |
100ml |
Bay leaf |
1 |
Black peppercorns |
3g |
Caviar |
30g |
Diced cold unsalted butter |
200g |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11800
118
118 kr
17700
177
177 kr
22500
225
225 kr
23600
236
236 kr
29500
295
295 kr
34200
342
342 kr
35400
354
354 kr
59000
590
590 kr
118000
1,180
1 180 kr
176900
1,769
1 769 kr
235900
2,359
2 359 kr
294800
2,948
2 948 kr
N/A
Shop Now