INGREDIENTS mexican-tuna-tartare
För 4 personer
| Färsk tonfisk | 200 gr |
| Ansjovisfilé | 1 |
| Cornichonger, skivade | 4 |
| Finhackad mogen tomat | 1 |
| Extra junggfru olivolja | 4 msk |
| Schalottenlökar finhackade | 2 små |
| Kumminfrön rostade | 1/2 tsk |
| Minikapris | 1 tsk |
| Torkad oregano | 1/2 tsk |
| Iten röd chilipeppar urkärnad och finhackad | |
| Litet knippe färsk koriander hackad | |
| Och skalet av 1 lime | Saften |
| Saften av apelsin | 1/2 |
| Salt och peppar | |
| Skivor surdegsbröd | 4 |
| Vitlöksklyfta delad på mitten | 1 |
| Crème fraiche | 4 msk |
| Kaviar | 30 gr |
| Några ruccolablad till garnering | |
| Msk extra jungfru olivolja till garnering | 1 |