INGREDIENTS lovage-cured-fillet-of-loch-duart-salmon-sea-herbs-samphire-pickled-cucumber-attilus-royal-oscietra-caviar
Recipe serves 1
Ingredients for the Salmon and Cure:
Side of line caught Loch Duart Salmon |
1 |
Salt |
250g |
Sugar 1 star anise |
250g |
Lemon zest |
100g |
Whole white peppercorns 100g lovage leaf and stalks |
5g |
For the Onion Crisp:
Feuille de Bric pastry |
|
Free range egg yolk |
|
Tsp. onion seeds |
|
For the Lovage Oil:
Blanched lovage leaves |
100g |
Extra virgin olive oil |
150g |
Sunflower oil |
150g |
Lovage Emulsion:
Egg yolks |
2 |
Dijon mustard |
1 Tsp. |
Cider vinegar Seasoning |
1 Tbsp. |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
12200
122
122 kr
18300
183
183 kr
23200
232
232 kr
24400
244
244 kr
30400
304
304 kr
35300
353
353 kr
36500
365
365 kr
60900
609
609 kr
121700
1,217
1 217 kr
182500
1,825
1 825 kr
243300
2,433
2 433 kr
304100
3,041
3 041 kr
N/A
Shop Now