INGREDIENTS lovage-cured-fillet-of-loch-duart-salmon-sea-herbs-samphire-pickled-cucumber-attilus-royal-oscietra-caviar
Recipe serves 1
Ingredients for the Salmon and Cure:
Side of line caught Loch Duart Salmon |
1 |
Salt |
250g |
Sugar 1 star anise |
250g |
Lemon zest |
100g |
Whole white peppercorns 100g lovage leaf and stalks |
5g |
For the Onion Crisp:
Feuille de Bric pastry |
|
Free range egg yolk |
|
Tsp. onion seeds |
|
For the Lovage Oil:
Blanched lovage leaves |
100g |
Extra virgin olive oil |
150g |
Sunflower oil |
150g |
Lovage Emulsion:
Egg yolks |
2 |
Dijon mustard |
1 Tsp. |
Cider vinegar Seasoning |
1 Tbsp. |
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11500
115
115 kr
17200
172
172 kr
21800
218
218 kr
22900
229
229 kr
28600
286
286 kr
33200
332
332 kr
34300
343
343 kr
57200
572
572 kr
114400
1,144
1 144 kr
171500
1,715
1 715 kr
228700
2,287
2 287 kr
285800
2,858
2 858 kr
N/A
Shop Now