Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11600
116
116 kr
17400
174
174 kr
22100
221
221 kr
23200
232
232 kr
29000
290
290 kr
33600
336
336 kr
34800
348
348 kr
58000
580
580 kr
115900
1,159
1 159 kr
173800
1,738
1 738 kr
231700
2,317
2 317 kr
289700
2,897
2 897 kr
N/A
Shop Now