Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11200
112
112 kr
16800
168
168 kr
21300
213
213 kr
22400
224
224 kr
28000
280
280 kr
32400
324
324 kr
33600
336
336 kr
55900
559
559 kr
111800
1,118
1 118 kr
167600
1,676
1 676 kr
223500
2,235
2 235 kr
279300
2,793
2 793 kr
N/A
Shop Now