Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11900
119
119 kr
17800
178
178 kr
22600
226
226 kr
23800
238
238 kr
29700
297
297 kr
34500
345
345 kr
35600
356
356 kr
59400
594
594 kr
118700
1,187
1 187 kr
178000
1,780
1 780 kr
237300
2,373
2 373 kr
296600
2,966
2 966 kr
N/A
Shop Now