Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
12000
120
120 kr
18000
180
180 kr
22800
228
228 kr
24000
240
240 kr
30000
300
300 kr
34800
348
348 kr
36000
360
360 kr
60000
600
600 kr
119900
1,199
1 199 kr
179800
1,798
1 798 kr
239700
2,397
2 397 kr
299700
2,997
2 997 kr
N/A
Shop Now