Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11200
112
112 kr
16800
168
168 kr
21200
212
212 kr
22400
224
224 kr
27900
279
279 kr
32400
324
324 kr
33500
335
335 kr
55800
558
558 kr
111600
1,116
1 116 kr
167400
1,674
1 674 kr
223200
2,232
2 232 kr
279000
2,790
2 790 kr
N/A
Shop Now