Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11800
118
118 kr
17700
177
177 kr
22400
224
224 kr
23500
235
235 kr
29400
294
294 kr
34100
341
341 kr
35300
353
353 kr
58800
588
588 kr
117500
1,175
1 175 kr
176300
1,763
1 763 kr
235000
2,350
2 350 kr
293800
2,938
2 938 kr
N/A
Shop Now