Ingredients iki-jimi-applewood-smoked-mackerel-nigiri-chilled-pea-veloute-cepe-dust-sour-cream-sage-oil
Recipe serves 4
Sushi rice |
250g |
Rice vinegar |
2 tblsp |
Sugar |
2 tblsp |
For the Pea Veloute:
Frozen peas |
500g |
Salted butter |
50g |
Shallot |
1 |
Milk |
200 ml |
Vegetable stock |
200 ml |
Double cream |
200 ml |
Ingredients to finish:
Sour cream |
|
Sage oil |
|
Caviar |
|
Pea shoots |
|
Freeze dried Cepe powder |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11600
116
116 kr
17300
173
173 kr
21900
219
219 kr
23100
231
231 kr
28800
288
288 kr
33500
335
335 kr
34600
346
346 kr
57600
576
576 kr
115200
1,152
1 152 kr
172800
1,728
1 728 kr
230400
2,304
2 304 kr
288000
2,880
2 880 kr
N/A
Shop Now