Ingredients beetroot-and-vodka-dip-and-crispy-soldiers
Serves 4 portions
Soldier one:
Puff pastry |
350g |
Carrots |
3 medium |
Egg |
1 each |
Atsina Cress |
1 punnet |
Salt |
1 pinch |
Soldier two:
Skin of the filet of cod |
|
Olive oil |
|
Sea salt |
|
Beetroot and vodka dip:
Beetroot puree |
100g |
Filet of fresh cod |
2 medium fillet |
Fish stock |
50ml |
Vodka |
1 tbsp. |
Nasturtium (zorri cress) |
1 punnet |
Grape seed oil |
100ml |
Huckleberry (airelle) |
10g |
Plain yoghurt |
50g |
Vene cress |
½ punnet |
Table salt |
|
White pepper |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11900
119
119 kr
17800
178
178 kr
22600
226
226 kr
23800
238
238 kr
29700
297
297 kr
34500
345
345 kr
35600
356
356 kr
59400
594
594 kr
118700
1,187
1 187 kr
178000
1,780
1 780 kr
237300
2,373
2 373 kr
296600
2,966
2 966 kr
N/A
Shop Now