Ingredients beetroot-and-vodka-dip-and-crispy-soldiers
Serves 4 portions
Soldier one:
| Puff pastry |
350g |
| Carrots |
3 medium |
| Egg |
1 each |
| Atsina Cress |
1 punnet |
| Salt |
1 pinch |
Soldier two:
| Skin of the filet of cod |
|
| Olive oil |
|
| Sea salt |
|
Beetroot and vodka dip:
| Beetroot puree |
100g |
| Filet of fresh cod |
2 medium fillet |
| Fish stock |
50ml |
| Vodka |
1 tbsp. |
| Nasturtium (zorri cress) |
1 punnet |
| Grape seed oil |
100ml |
| Huckleberry (airelle) |
10g |
| Plain yoghurt |
50g |
| Vene cress |
½ punnet |
| Table salt |
|
| White pepper |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11200
112
112 kr
16700
167
167 kr
21200
212
212 kr
22300
223
223 kr
27900
279
279 kr
32300
323
323 kr
33400
334
334 kr
55700
557
557 kr
111300
1,113
1 113 kr
167000
1,670
1 670 kr
222600
2,226
2 226 kr
278200
2,782
2 782 kr
N/A
Shop Now