Ingredients beetroot-and-vodka-dip-and-crispy-soldiers
Serves 4 portions
Soldier one:
Puff pastry |
350g |
Carrots |
3 medium |
Egg |
1 each |
Atsina Cress |
1 punnet |
Salt |
1 pinch |
Soldier two:
Skin of the filet of cod |
|
Olive oil |
|
Sea salt |
|
Beetroot and vodka dip:
Beetroot puree |
100g |
Filet of fresh cod |
2 medium fillet |
Fish stock |
50ml |
Vodka |
1 tbsp. |
Nasturtium (zorri cress) |
1 punnet |
Grape seed oil |
100ml |
Huckleberry (airelle) |
10g |
Plain yoghurt |
50g |
Vene cress |
½ punnet |
Table salt |
|
White pepper |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
12000
120
120 kr
18000
180
180 kr
22800
228
228 kr
24000
240
240 kr
30000
300
300 kr
34800
348
348 kr
36000
360
360 kr
59900
599
599 kr
119800
1,198
1 198 kr
179700
1,797
1 797 kr
239600
2,396
2 396 kr
299500
2,995
2 995 kr
N/A
Shop Now