Ingredients beetroot-and-vodka-dip-and-crispy-soldiers
Serves 4 portions
Soldier one:
Puff pastry |
350g |
Carrots |
3 medium |
Egg |
1 each |
Atsina Cress |
1 punnet |
Salt |
1 pinch |
Soldier two:
Skin of the filet of cod |
|
Olive oil |
|
Sea salt |
|
Beetroot and vodka dip:
Beetroot puree |
100g |
Filet of fresh cod |
2 medium fillet |
Fish stock |
50ml |
Vodka |
1 tbsp. |
Nasturtium (zorri cress) |
1 punnet |
Grape seed oil |
100ml |
Huckleberry (airelle) |
10g |
Plain yoghurt |
50g |
Vene cress |
½ punnet |
Table salt |
|
White pepper |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11100
111
111 kr
16700
167
167 kr
21100
211
211 kr
22200
222
222 kr
27700
277
277 kr
32200
322
322 kr
33300
333
333 kr
55400
554
554 kr
110700
1,107
1 107 kr
166100
1,661
1 661 kr
221400
2,214
2 214 kr
276800
2,768
2 768 kr
N/A
Shop Now