Ingredients beetroot-and-vodka-dip-and-crispy-soldiers
Serves 4 portions
Soldier one:
| Puff pastry |
350g |
| Carrots |
3 medium |
| Egg |
1 each |
| Atsina Cress |
1 punnet |
| Salt |
1 pinch |
Soldier two:
| Skin of the filet of cod |
|
| Olive oil |
|
| Sea salt |
|
Beetroot and vodka dip:
| Beetroot puree |
100g |
| Filet of fresh cod |
2 medium fillet |
| Fish stock |
50ml |
| Vodka |
1 tbsp. |
| Nasturtium (zorri cress) |
1 punnet |
| Grape seed oil |
100ml |
| Huckleberry (airelle) |
10g |
| Plain yoghurt |
50g |
| Vene cress |
½ punnet |
| Table salt |
|
| White pepper |
|
Vi använder oss av cookies för att försäkra att vi ger dig den bästa möjliga upplevelsen på vår webbsida. Om du fortsätter antar vi att du förstår.
Läs mer
11200
112
112 kr
16800
168
168 kr
21200
212
212 kr
22400
224
224 kr
27900
279
279 kr
32400
324
324 kr
33500
335
335 kr
55800
558
558 kr
111600
1,116
1 116 kr
167400
1,674
1 674 kr
223100
2,231
2 231 kr
278900
2,789
2 789 kr
N/A
Shop Now