ATTILUS KAVIAR IMPONERAR GOURMETKÄNNARE PÅ LEIPZIG COURMET FESTIVAL


Ronny Sievert und im Vordergrund verschiedene Kaviare von Attilus


Attilus högkvalitativa och exklusive Royal Oscietra-kaviar intog stjärnstatus på Leipzig Gourmet Festival, tack vare en innovativ rätt från kocken Ronny Siewert. Kännare från hela Tyskland samlas för evenemanget på Hotel Fürstenhof för att njuta av toppkockarnas kreativitet varje år. Gourmet-matsfans besöver evenemanget för att njuta av en kakafoni av smaker medan de går mellan båsen för att smaka två rätter från var och en av de professionella kockarna.


I år hade Siewert valt att laga en filé av islandstorsk med potatismousse och citron-crème fraiche, toppad med lite förstklassig Attilus-kaviar från den siberiska stören.


"Besökarna älskade rätten så mycket att de förmodligen aldrig kommer låta mig ta bort den från menyn!" förklarade Siewert. "Kaviar från Attilus är en underbar produkt. Den är fin och nötig, och behaglig i munnen. Den passar perfekt ihop med exklusiva kreationer, på grund av att sältan i störrommen kompletterar alla små rätter utan att ta över."


Den fina och exklusiva smaken i Attilus malossol-kaviar kommer från åtta års noggrann uppfödning i utomhusdammar. När den skördats skickas den högklassiga produkten ut till gourmet-restauranger ich femstjärniga hotell i Europa.

Våra produkter